Dal obutev telefonska številka 031 330 663

Ženski športni natikači art: 104 Dal

Dal usnjeni športni natikači z ortopedkim vložkom art 104 rdeča ženski

cena:67.90 eur

Obutev je narena iz naravnega usnja.
obutev vsebuje usnjen ortopedski vložek.
Moški model obutve.
Ženski model obutve.

izberi številko

pozabili ste izbrati velikostno številko!

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

+

v košarico

DRUGE BARVE

podroben opis

Natikači artikel 104 so primerni za uporabo predvsem ob prostem času, pa tudi kot udobni copati in kot obutev po športni dejavnosti. Posebej pa uporabo priporočamo ljudem, ki imajo poklice, pri katerih so večji del časa na nogah. Nasploh je to obutev, v kateri se noga počuti sproščeno in lagodno. Natikači so nalašč ustvarjeni za ljudi, ki ljubijo udobnost, saj obutev še posebej dobrodelno deluje na celotno počutje nog in tudi celega telesa.


Natikači so v celoti izdelani v Sloveniji, iz najkakovostnejšega naravnega usnja.


ZGORNJI DEL NATIKAČA

Zgornji del je sestavljen iz kakovostnega naravnega usnja, ki je podložen z usnjeno podlogo. Ob potenju nog podloga preprečuje puščanje barve in mehko prekrije stične dele zgornjega dela obutve. Stranske odprtine služijo za boljšo zračnost obuvala. Po vaši želji pa lahko izdelamo tudi isti artikel brez odprtin. Vrhnji del obuvala ima elastični del, ki pri hoji razbremeni pritiske čez nart.

Zgornji del natikačev izdelujemo v različnih barvnih kombinacijah, logo pa lahko prilagodimo tudi vašim željam. Lahko izdelamo natikače z logom vašega športnega kluba ali podjetja. Idealno darilo za vaše zaposlene, člane kluba in poslovne partnerje!


ORTOPEDSKI VLOŽEK

Natikači imajo po odtisu v pesku oblikovan ortopedski vložek, ki je popolna preslikava zdravega stopala. Vložki so sestavljeni iz mehke pene, ki vsebuje milijone zračnih mehurčkov, kar zagotavlja pri hoji visoko udobje in trajno prožnost. Oblečena je v mehko naravno usnje. Pena blaži tudi udarce oziroma nasploh zagotavlja lahkotno in udobno hojo.

Oblika ortopedskega vložka omogoča pri hoji porazdelitev teže telesa preko celotnega stopala, pokončno držo oziroma pravilno lego hrbtenice ter s tem bistveno zmanjšuje utrujenost nog in telesa.

Podroben opis anatomije ortopedskega vložka in upliv visoke pete na položaj telesa

PODPLAT NATIKAČA

Podplat natikačev je sestavljen iz dveh delov in sicer iz mehke poro gume in poliuretanskega (PU) podplata. Poro guma pri hoji blaži udarce in dodaja dodatno mehkobo obuvalu. PU podplat ne drsi, je odporen na obrabo in zagotavlja varno hojo po različnih površinah. Spodnji del podplata ne pušča barve, zato so natikači primerni tudi za copate oziroma nasek podplata omogoča hojo po vlažnih površinah in celo snegu.


ČIŠČENJE

Čiščenje natikačev je enostavno. Natikače najlažje speremo z vodo oziroma si pomagamo s čistili za usnje in manjšo krtačko. Obuvalo posušimo na sobni temperaturi, nikakor pa ne priporočamo sušenja na radiatorju, peči ali vročem soncu. Če se vam noge močneje potijo, vam priporočamo, da natikače operete pogosteje.


NA NAŠEM BLOGU SI LAHKO PREBERETE ŠE:

Kaj storiti, ko obutev dobi neprijeten vonj?
Zakaj se odločiti za nakup ortopedske obutve
Prednosti usnjene obutve pred obutvijo iz umetnih materialov