Dal obutev telefonska številka 031 330 663

Ženski ortopedski natikači art: 106

Ženski natikači- usnjeni z ortopedkim vložkom art: 106 modra bela

cena:58.90 eur

Obutev je narena iz naravnega usnja.
obutev vsebuje usnjen ortopedski vložek.
Ženski model obutve.

izberi številko

pozabili ste izbrati velikostno številko!

35

36

37

38

39

40

41

42

+

v košarico

DRUGE BARVE

podroben opis

  • ortopedski natikači iz naravnega usnja
  • primerni tako za prosti čas kot za delovno obutev ali copate
  • zaprti, vendar zračni
  • nastavljivi po širini na predelu narta
  • izdelani v Sloveniji


Natikači artikel 106 so ženski natikači, izdelani za udobno hojo. Odlično se prilegajo vsakemu stopalu. So dovolj široki, da lahko noga diha, obenem pa imajo možnost nastavitve širine natikača čez nart. Številke so so majhne, če imate vmesno številko, izberite večjo. Natikače lahko kupite prek spleta ali pa osebno v naši poslovalnici v Tržiču.


Usnjeni natikači so tudi ortopedski natikači, saj imajo posebno oblikovan ortopedski vložek, ki pri hoji vpliva na udobje in zdravje celega telesa. Ortopedski natikači se tako uvrščajo med obutev, ki je primerna tudi kot delovna obutev, torej za ljudi, ki opravljajo delo pretežno v stoječem položaju. Zaradi vložka iz mehke pene, oblikovanega po zdravem stopalu in oblečenega v usnje, vas noge ne bodo bolele niti po daljši hoji s temi usnjenimi natikači. Če pa imate radi sproščen in udoben korak tudi doma v stanovanju, so usnjeni ženski natikači odlični tudi kot udobni usnjeni copati.


Udobni natikači so primerni za hojo po različnih površinah, njihova prednost pa je, da noga v njih ne drsi. S posebnim paščkom na ježka lahko nastavljate želeno širino. Da pa bo vaš korak pri hoji stabilen, pa omogoča podplat, ki je narejen iz mehke poro gume ter posebne poliuretanske pene. Udobni ženski natikači imajo tako pri hoji odličen oprijem, tudi na mokrih površinah, podplat odlično ublaži udarce, kar še posebno dobro vpliva na zdravje celotnih nog, zlasti kolen in kolkov.


Ženski natikači niso zahtevni za vzdrževanje. Čistijo se z vodo, krtačko, lahko pa tudi s posebnimi čistili za usnje. Mokre sušite na sobni temperaturi, nikar pa mokrih natikačev ne izpostavljajte močnemu soncu ali grelnim telesom, kot so radiatorji, pečice ipd., saj boste s tem poškodovali usnje.


NA NAŠEM BLOGU SI LAHKO PREBERETE ŠE:

Kaj storiti, ko obutev dobi neprijeten vonj?
Zakaj se odločiti za nakup ortopedske obutve
Prednosti usnjene obutve pred obutvijo iz umetnih materialov