Dal obutev telefonska številka 031 330 663

Ženski ortopedski natikači art: 159

Dal usnjeni natikači z ortopedkim vložkom art 159 roza črna

cena:53.90 eur

Obutev je narena iz naravnega usnja.
obutev vsebuje usnjen ortopedski vložek.
Ženski model obutve.

izberi številko

pozabili ste izbrati velikostno številko!

35

36

37

38

39

40

41

42

+

v košarico

DRUGE BARVE

podroben opis

  • ženski usnjeni natikači
  • ortopedski vložek
  • prilagodljiva širina čez nart
  • 10-milimetrska peta
  • usnjen ortopedski vložek
  • mehki in udobni
  • velikostne številke so majhne


Ženski natikači na prst, ki so v celoti izdelani iz usnja so namenjeni za prosti čas. Gre za poletno obutev, za model japonk, ki je sicer podoben modelu 150 , s to razliko, da ima prilagodljivo širino čez nart – to mu omogočajo trije paski, ki so nastavljivi s sponko, ima pa tudi 10-milimetrsko peto, ki je model 150 nima. Natikači se dobro oprijemajo stopala in omogočajo varen in stabilen korak, tako po grobih tleh (kamenje) kot tudi po drugih neravnih površinah.


Celotni zgornji del natikačev, ki objema stopalo, je narejen iz naravnega usnja, ki je mehak, in zato ne povzroča žuljev, odrgnin in vnetij. Tudi med prsti ne. Usnjena podloga pa ob potenju nog preprečuje puščanje barve.


Poletni natikači so v celoti izdelani v Sloveniji, narejeni iz najkakovostnejšega naravnega usnja. Kupite jih lahko v naši trgovini v Tržiču, ali pa prek te spletne strani. Velikostne številke so majhne – izberite večjo številko, če imate vmesno številko stopala.


Ti usnjeni natikači pa niso samo modni dodatek, temveč pomagajo nogi k bolj zdravemu počutju. Ortopedski vložek, ki je oblikovan po odtisu zdravega stopala v pesku, zdravilno vpliva na celotno telo, še posebno, če smo dlje časa na nogah. Ortopedski natikači zmanjšajo bolečine in težave pri aktivnostih, in sicer odpravljajo bolečine tako v nogah, kolenih, križu in hrbtenici, saj je ortopedski vložek oblikovan na način, ki “prisili” telo k naravni drži.


Vsem pozitivnim karakteristikam tega modela natikačev: udobni, mehki, usnjeni, nastavljivi po širini, ortopedski, s peto, natikači na prst …, lahko dodamo še, da so enostavni za vzdrževanje. Voda in ščetka bosta dovolj, lahko pa uporabimo tudi čistilo za usnje. Pri sušenju natikačev se izogibajte vročini (grelna telesa, sonce). Sušite jih na sobni temperaturi.NA NAŠEM BLOGU SI LAHKO PREBERETE ŠE:

Kaj storiti, ko obutev dobi neprijeten vonj?
Zakaj se odločiti za nakup ortopedske obutve
Prednosti usnjene obutve pred obutvijo iz umetnih materialov