Dal obutev telefonska številka 031 330 663

Ženski ortopedski natikači art: 112

Ženski natikači- usnjeni z ortopedkim vložkom art: 112 črna modra

cena:62.90 eur

Obutev je narena iz naravnega usnja.
obutev vsebuje usnjen ortopedski vložek.
Ženski model obutve.

izberi številko

pozabili ste izbrati velikostno številko!

35

36

37

38

39

40

41

42

+

v košarico

DRUGE BARVE

podroben opis

  • ženski natikači za prosti čas, delovno obutev, ali copate
  • udobni
  • prilagodljiva širina čez nart z ježkom
  • ortopedski vložek
  • usnjeni
  • nedrseč podplat


Svoja stopala navadno začnemo poslušati šele takrat, ko začnejo boleti oziroma sporočajo deformacijo takšne in drugačne vrste. Da bi preprečili tovrstne nevšečnosti, smo pripravili nov model ženskih zaprtih natikačev za letošnjo sezono.


Vsako stopalo ima rado udobje in sproščen občutek in Dal ženski natikači nudijo vse to, saj so dovolj široki, da se lahko noga resnično spočije in zadiha. Ortopedski vložek stimulira prave točke na stopalu in ugodno vpliva na celo telo, tudi na pravilno držo hrbtenice med hojo; noge nas ne bolijo, posledično pa smo manj utrujeni.


So natikači, izdelani iz kakovostnega naravnega usnja, zato so mehki in se lepo prilegajo stopalom. Od ostalih zaprtih natikačev se razlikujejo po tem, da imajo pašček na ježka, s katerim si lahko prilagodimo širino natikača čez nart. So zračni, saj imajo ob straneh reže za dotok zraka.


Primerni so tako za hojo zunaj, po različnih talnih površinah, tudi po snegu, kadar moramo na primer pozimi ven odnesti smeti, saj zaradi naseka na podplatu preprečujejo zdrse, kot tudi na delovnem mestu – kot delovni natikači, če opravljamo poklic, ki zahteva večurno delo na nogah, ali kot hišni udobni copati oziroma usnjeni copati.


Oblikovani so s posluhom za udobje, tako imamo občutek, da so narejeni točno po meri naše noge. Pri nakupu bodite pozorni le na izbiro prave številke; če ponavadi kupujete čevlje dveh velikosti, enkrat večjo, drugič manjšo, tudi pri teh natikačih izberite večjo številko, ker so številke manjše.


Natikači niso zahtevni za vzdrževanje. Čistijo se z vodo, krtačko, lahko pa tudi s čistili za usnje. Mokre sušite na sobni temperaturi, nikar pa mokrih natikačev ne izpostavljajte močnemu soncu ali grelnim telesom, kot so radiatorji, pečice ipd., saj boste s tem poškodovali usnje.


NA NAŠEM BLOGU SI LAHKO PREBERETE ŠE:

Kaj storiti, ko obutev dobi neprijeten vonj?
Zakaj se odločiti za nakup ortopedske obutve
Prednosti usnjene obutve pred obutvijo iz umetnih materialov