Dal obutev telefonska številka 031 330 663

Ženski usnjeni sandali art: 953

Sandali art 953 modra

cena:53.90 eur

Obutev je narena iz naravnega usnja.
obutev vsebuje usnjen ortopedski vložek.
Ženski model obutve.

izberi številko

pozabili ste izbrati velikostno številko!

35

36

37

38

39

40

41

+

v košarico

DRUGE BARVE

podroben opis

  • sandali nastavljivi čez nart
  • usnjeni del med prsti za boljšo pritrditev sandal na nogo
  • z ortopedskim vložkom
  • s peto


Ženski sandali izdelani iz naravnega usnja, namenjeni za prosti čas in sproščeno hojo.


So izredno stabilni na nogi, dodatno jih pritrjuje usnjeni del med prsti. So nastavljivi čez nart, imajo pa še pašček okoli gležnjev, kar pri hoji dodatno pripomore k občutku stabilnosti, ki je nepogrešljiv, če z njimi pohajkujemo dolge ure.


Udobni sandali so namenjeni vsem tistim, ki imate radi peto, ta model jo ima, poleg tega pa imajo še ortopedski vložek, oblečen v usnje, kar skupaj s peto daje stopalom dodatno ugodje. Zaradi anatomsko oblikovanega usnjenega vložka bodo vaša stopala bolje prekrvavljena, naraven položaj stopal pa bo ugodno vplival na celo telo – brez bolečin v nogah, zateklih gležnjev in brez bolečin v hrbtenici.


Poletni sandali bodo postali vaša najljubša poletna obutev, saj naredijo nogo zelo ženstveno, zato jih lahko kombinirate tako h krilu kot hlačam. Z modnim lakom za nohte pa boste samo še dodali piko na i.


Zgornji del, ki se dotika kože, je mehak, usnjen in ne pušča barve, tudi pri močnem potenju ne. Podplat je mehak, blaži udarce in zagotavlja varno hojo po različnih površinah, saj ne drsi.


Pri čiščenju uporabljajte vodo ali čistilo za usnje in jih sušite na sobni temperaturi, da ne poškodujete usnja.


Ženski sandali iz naravnega usnja so na voljo od številke 35 do 41; lahko jih naročite prek te spletne trgovine ali pa se osebno zglasite v naši industrijski prodajalni v Tržiču, kjer boste izbrali vam najljubši model ter ustrezno številko. Če je številka vaše noge vmesna, izberite raje večjo, ker so velikostne številke majhne. Za kakršno koli pomoč smo vam na voljo prek telefona: 031 741 888 (Aleš), 031 330 663 (Milena), ali elektronske pošte.


NA NAŠEM BLOGU SI LAHKO PREBERETE ŠE:

Kaj storiti, ko obutev dobi neprijeten vonj?
Zakaj se odločiti za nakup ortopedske obutve
Prednosti usnjene obutve pred obutvijo iz umetnih materialov