Dal obutev telefonska številka 031 330 663

Ženske usnjene japonke art: 756

japanke art 756 vijolična

cena:51.90 eur

Obutev je narena iz naravnega usnja.
obutev vsebuje usnjen ortopedski vložek.
Ženski model obutve.

izberi številko

pozabili ste izbrati velikostno številko!

35

36

37

38

39

40

41

42

+

v košarico

DRUGE BARVE

podroben opis

  • usnjene japonke
  • nastavljive čez nart
  • mehek usnjen ortopedski vložek
  • podložen zgornji del s svetlo usnjeno podlogo, da ne pušča barve
  • nedrseč podplat
  • usnjen del med prsti


V poletne dni še bolj brezskrbno in zdravo ter tudi modno.


Ponujamo vam nov model ženskih japonk, modnih barv in oblik. Izdelani so iz najkakovostnejšega naravnega usnja, njihova prednost pred drugimi japonkami pa je med drugim tudi, da imajo nastavljiv pas čez nart, s katerim lahko japonke prilagodimo različno širokim stopalom.


Za svoje noge storimo največ, če jih zdravo obujemo. Japonke, kot že samo ime pove, so odprti ženski natikači, kjer noga diha. Mehko naravno usnje ob stiku s kožo ne povzroča alergij in drugih nevšečnosti; poleg tega je zgornji del japonk, ki se dotika kože, podložen z usnjeno podlogo, tako da pri potenju noge ne pušča barvnih sledi na koži. Čeprav imajo usnjene japonke raven podplat, je ta nedrseč, zato je hoja z njimi varna kjer koli. Da pa je mogoče modnost združiti z zdravjem, omogoča mehak usnjen ortopedski vložek. Ta je oblikovan po zdravi nogi in med hojo ugodno vpliva tako na stopala kot tudi celotne noge in telo. Anatomsko oblikovan vložek skrbi, da nas zaradi japonk ne bodo bolele noge, hvaležna pa nam bo tudi hrbtenica, ki z vložkom med hojo ohranja svojo pravilno in naravno držo.


Usnjen je tudi pašček med prsti.


Modne ženske japonke lahko kupite prek te spletne trgovine ali pa se zglasite v naši industrijski prodajalni v Tržiču. Pri nakupu preko spletne trgovine upoštevajte, da so številke manjše, zato izberite večjo številko, če tudi drugače nosite enkrat večjo drugič manjšo številko čevljev.


Japonke čistite z namenskimi čistili za usnje da bodo ohranili svoj lep videz. Če jih čistite z vodo, jih posušite na sobni temperaturi, nikakor pa jih pri sušenju ne izpostavljajte vročim sončnim žarkom ali grelnim telesom(peč, radiator) da ne poškodujete usnja.


NA NAŠEM BLOGU SI LAHKO PREBERETE ŠE:

Kaj storiti, ko obutev dobi neprijeten vonj?
Zakaj se odločiti za nakup ortopedske obutve
Prednosti usnjene obutve pred obutvijo iz umetnih materialov