Dal obutev telefonska številka 031 330 663

Ženske usnjene japonke art: 757

Dal usnjene japanke art 755 rjava zelena

cena:51.90 eur

Obutev je narena iz naravnega usnja.
obutev vsebuje usnjen ortopedski vložek.
Ženski model obutve.

izberi številko

pozabili ste izbrati velikostno številko!

35

36

37

38

39

40

41

42

+

v košarico

DRUGE BARVE

podroben opis

  • usnjene
  • mehek usnjen ortopedski vložek
  • podložen zgornji del s svetlo usnjeno podlogo, da ne pušča barve
  • nedrseč podplat


Japonke ali japanke, kot jim tudi rečejo, so udobna poletna obutev, primerna predvsem za vroče dni, da lahko noga diha. So izredno lahkotno poleno obuvalo, izdelano iz naravnega usnja. Za razliko od tradicionalnih japonk, ki izvirajo iz Japonske in imajo raven lesen podplat, se DAL japonke uvrščajo med stopalom prijazno poletno obuvalo. Imajo namreč mehak usnjen ortopedski vložek, kar omogoča stopalom, da med hojo ohranjajo svojo naravno obliko. Z ortopedskim vložkom je hoja lahkotna, brez bolečin v nogah ali hrbtenici, tudi po daljši hoji, zahvaljujoč mehki peni s številnimi mehurčki, ki zagotavlja trajno prožnost ter blaženje pred udarci ob površino.


Usnjene japonke imajo zgornji del podložen s svetlo usnjeno podlogo, da pri potenju noge ali v stiku s tekočino ne pušča barve. Sprednji vmesni usnjeni del med prsti japonke dodatno pričvrsti in onemogoča zdrs noge med hojo.


Japoke so v celoti izdelane v Sloveniji, in to iz najkakovostnejšega naravnega usnja.


Usnjene japonke so izdelane za ženska stopala velikosti od 35 do 42. Če se boste odločili za nakup prek spleta, potem naj vas opozorimo, da v primeru, če imate vmesno številko stopal, izberite raje večjo, ker so modeli manjši. Sicer pa vabljeni tudi v našo trgovino v Tržiču.


Za čiščenje je dovolj že voda, lahko pa si pomagate tudi s čistili za usnje, bodite pozorni predvsem na to, da ob kakršni koli zmočitvi japonk te nikakor ne sušite na vročem, žgočem soncu ali s pomočjo grelnih naprav.


NA NAŠEM BLOGU SI LAHKO PREBERETE ŠE:

Kaj storiti, ko obutev dobi neprijeten vonj?
Zakaj se odločiti za nakup ortopedske obutve
Prednosti usnjene obutve pred obutvijo iz umetnih materialov