Dal obutev telefonska številka 031 330 663

Ženske usnjene japonke art: 759

Dal usnjene japanke art 759 vijolična

cena:51.90 eur

Obutev je narena iz naravnega usnja.
obutev vsebuje usnjen ortopedski vložek.
Ženski model obutve.

izberi številko

pozabili ste izbrati velikostno številko!

35

36

37

38

39

40

41

42

+

v košarico

DRUGE BARVE

podroben opis

  • mehke japonke iz naravnega usnja
  • z ortopedskim vložkom
  • ne puščajo barve
  • nedrseč podplat


Japonke ali natikači na prst so udobna poletna obutev iz naravnega usnja, primerna za prosti čas. Japonke imajo ortopedski vložek, ki pri hoji zagotavlja visoko udobje in trajno prožnost, boljšo prekrvavitev zdravega stopala ter omili bolečine pri ploskem stopalu. Mehka petna vdolbina omogoča blažitev koraka, daje oporo nogi in razbremenjuje kolke in sklepe v kolenu ter gležnju (anatomija ortopedskega vložka).


Japonke ne puščajo barve, saj je zgornji usnjeni del, podložen s svetlo usnjeno podlogo. Njihov modni videz z lahkoto prilagajamo različnim športnim oziroma sproščenim stilom.


Japonke so izdelane iz naravnega usnja, ki je mehko in se ne razteza. Ti poletni natikači na prst so dovolj odprti, da nogam privoščijo dovolj zraka ter preprečujejo neprijeten vonj in razvoj bakterij. Če japonke negujemo z čistilom za usnje ter sušimo na sobni temperaturi – in ne na žgočem soncu – nam bodo še posebej hvaležne.


Udobnost hoje japonkam omogoča nedrseč podplat, ki je narejen iz posebne mehke poro gume, ki pri hoji blaži udarce, in poliuretanskega podplata, ki je odporen na obrabo. Ne glede na površino, po kateri hodimo, japonke – zahvaljujoč kakovostnemu podplatu – zagotavljajo varno hojo.


Pri spletnem nakupu bodite pozorni na številke, te se pri modelu 759 gibajo od 35 do 42, saj so manjši modeli. Če imate vmesno številko noge, raje izberite večjo. Če ste v dilemi glede številke, barve ali imate kakršno koli drugo vprašanje, nas lahko pokličete: 031 741 888 (Aleš), 031 330 663 (Milena), ali pa nam pošljete elektronsko sporočilo: info@dal.si. Japonke je mogoče kupiti tudi v naši prodajalni v Tržiču.


NA NAŠEM BLOGU SI LAHKO PREBERETE ŠE:

Kaj storiti, ko obutev dobi neprijeten vonj?
Zakaj se odločiti za nakup ortopedske obutve
Prednosti usnjene obutve pred obutvijo iz umetnih materialov