Dal obutev telefonska številka 031 330 663

Ženski ortopedski natikači art: 150

Ženski natikači na prst z ortopedkim vložkom art: 150 roza

cena:49.90 eur

Obutev je narena iz naravnega usnja.
obutev vsebuje usnjen ortopedski vložek.
Ženski model obutve.

izberi številko

pozabili ste izbrati velikostno številko!

35

36

37

38

39

40

41

42

+

v košarico

DRUGE BARVE

podroben opis

  • ženski usnjeni natikači na prst
  • mehki in udobni
  • usnjen ortopedski vložek
  • pri hoji ne drsijo z noge
  • nedrseč podplat
  • velikostne številke so mahne


Ženski natikači na prst oziroma japonke so odprt model, primeren za tople poletne dni. Širok pašček, ki objame palec, je v celoti izdelan iz kakovostnega naravnega usnja, zato se nam tudi pri daljši hoji in močnem potenju ni potrebno bati žuljev in odrgnin med prsti, kar se velikokrat dogaja, če nosimo plastične japonke.


Z nošenjem postanejo usnjeni natikači še bolj mehi, zato jih na nogi skorajda ne čutimo. Pašček, ki zadaj pride visoko čez nart, zelo dobro objame nogo, tako da natikači med hojo ne drsijo z noge.


Ti ženski poletni natikači so primerni za vse oblike stopal, saj vsebujejo usnjen ortopedski vložek, ki je narejen po zdravem stopalu. Ortopedski vložek med hojo omogoči, da je teža celotnega telesa enakomerno porazdeljena po celem stopalu, za nas pa to pomeni, da nas pri hoji ne bolijo noge, tudi če hodimo dlje časa, temveč ravno obratno: ortopedski natikači vplivajo na boljšo prekrvavitev celotne noge, prava lega stopala pa vpliva na zdravo in naravno držo hrbtenice.


Ker je zgornji del natikačev podložen z usnjeno podlogo, natikači ne puščajo barve.


Podplat je raven, narejen pa je iz mehke poro gume in posebne poliuretanske pene. Skupaj ublažita stik s podlago pri hoji, in ne glede na to, ali hodimo po travnati površini ali kamenju, noga v natikačih ostaja stabilna, natikači pa se odlično oprijemamo raznolikih tal. Tudi na mokrih površinah ne drsijo.


Usnjeni natikači, ki jim rečemo kar japonke ali japanke, so v celoti narejeni v Sloveniji. Kupite jih lahko preko te spletne trgovine ali pa v naši industrijski trgovini Dal v Tržiču.


Številke natikačev so majhne: če imate vmesno številko stopala, svetujemo nakup večje številke.


NA NAŠEM BLOGU SI LAHKO PREBERETE ŠE:

Kaj storiti, ko obutev dobi neprijeten vonj?
Zakaj se odločiti za nakup ortopedske obutve
Prednosti usnjene obutve pred obutvijo iz umetnih materialov