Dal obutev telefonska številka 031 330 663

Ženski ortopedski natikači art: 105

Ženski usnjeni natikači z ortopedkim vložkom art: 105 bela oranžna

cena:54.90 eur

Obutev je narena iz naravnega usnja.
obutev vsebuje usnjen ortopedski vložek.
Ženski model obutve.

izberi številko

pozabili ste izbrati velikostno številko!

35

36

37

38

39

40

41

42

+

v košarico

DRUGE BARVE

podroben opis

  • ortopedski natikači iz naravnega usnja
  • primerni tako za prosti čas kot za delovno obutev
  • podplat ne pušča sledov(primerni tudi za copate)
  • zaprti, vendar zračni
  • 10-milimetrska peta
  • izdelani v Sloveniji


Ženski natikači narejeni iz naravnega usnja imajo ortopedski vložek ter 10-milimetrsko peto. Za tiste, ki imate vmesno številko stopal, priporočamo, da izberete večjo.


Ženski natikači so udobni iz več razlogov. V celoti so narejeni iz naravnega usnja (razen seveda podplata), kar naredi čevelj mehak in lahkoten za hojo. Ker gre za naravno usnje, usnjeni ženski natikači stopalom omogočajo dihanje oziroma kroženje zraka. Poleg tega so ti natikači tudi ortopedski, saj imajo ortopedski vložek, ki je oblikovan tako, da podpira peto in lok stopala, s čimer se teža telesa razporedi po celotnem stopalu. Niti noge niti hrbtenica zato niso obremenjeni, pa čeprav smo na nogah ves dan. To pa je tudi razlog, zakaj so ti ženski natikači primerni kot delovna obutev za poklice, kjer večji del časa stojimo. Čeprav so ti ženski natikači ortopedski, imajo kljub temu moderen, mladosten videz in jih lahko poljubno kombinirate k oblačilom za prosti čas.


Hoja z udobnimi natikači je več kot udobje. Zaradi ortopedskega vložka, ki je narejen iz posebne pene z zračnimi mehurčki, je vsak korak lahkoten, mehak, kar dodatno omogočata še podplat iz poro gume in mehke poliuretanske pene ter 10-milimetrska pete. Ne glede na to, po kateri površini hodimo, se oblika vložka vedno vrne nazaj v prvotno lego.


Ti usnjeni natikači sicer nimajo možnosti nastavitve širine čez nart, imajo pa zato posebno elastiko pri nartu, ki omogoča dodatno fiksiranost natikača, ki je tudi drugače oblikovan tako, da pri hoji ne drsi z noge.


Natikači, če jih vestno negujemo z vodo in posebnimi čistili za usnje, lahko zdržijo dolga leta. Sušite jih na sobni temperaturi, nikakor pa ne na radiatorju ali soncu.


NA NAŠEM BLOGU SI LAHKO PREBERETE ŠE:

Kaj storiti, ko obutev dobi neprijeten vonj?
Zakaj se odločiti za nakup ortopedske obutve
Prednosti usnjene obutve pred obutvijo iz umetnih materialov