Dal obutev telefonska številka 031 330 663

Ženski natikači na prst art: 158

Ženski natikači z ortopedkim vložkom art: 158 rjava

cena:51.90 eur

Obutev je narena iz naravnega usnja.
obutev vsebuje usnjen ortopedski vložek.
Ženski model obutve.

izberi številko

pozabili ste izbrati velikostno številko!

35

36

37

38

39

40

41

42

+

v košarico

DRUGE BARVE

podroben opis

  • natikači na prst
  • usnjen zgornji del, ki je popolnoma nastavljiv na širino noge
  • usnjen ortopedski vložek
  • nedrseč podplat


Poletni natikači na prst so primerni za vse tiste pripadnice nežnejšega spola, ki imajo »zahtevno« obliko stopala, na primer bolj široko ali ozko nogo, saj imajo možnost nastavitve poljubne širine čez nart z dvema pasoma s sponkama. Natikače lahko tako poljubno pričvrstimo, dodaten občutek pritrjenosti natikača na nogi pa daje tudi pasek za palec. Pri hoji z natikači tako nimamo občutka, da bi nam slednji padli z noge, tudi če bi morali nekaj časa z njimi teči ali pa zelo hitro hoditi.


Ženski natikači na prst so primerni za kratke in dolge sprehode, za hojo po najrazličnejših tleh, saj imajo nedrseč podplat. Ta je narejen iz posebne pene, ki je odporna na obrabo in blaži udarce ob stiku noge s površino.


Dodatno kakovost natikačem omogoča ortopedski vložek z zračnimi mehurčki, ki naredi hojo mehko in udobno. Oblika ortopedskega vložka, ki je povzeta po obliki zdravega stopala, ugodno vpliva na prekrvavitev noge in pomaga pri prenosu teže iz srednjega na sprednji del noge, nogi daje naravno oporo ter razbremenjuje kolke in sklepe v kolenu ter gležnju.


Ortopedski natikači lahko postanejo vaša »obvezna« delovna poletna obutev, še posebno, če vam to dovoljuje delovno okolje in če morate veliko stati. Noge vam bodo zagotovo hvaležne, prav tako hrbtenica, ki po zaslugi ortopedskega vložka ne bo čutila nikakršnih škodljivih posledic.


Številke natikačev so od 35 do 42; naročite jih lahko prek naše spletne trgovine ali pa se osebno zglasite v naši trgovini z obutvijo v Tržiču. Številke so manjše, zato v primeru vmesne številke vaše noge, izberite večjo.


Ženski usnjeni natikači so nezahtevni za čiščenje. Če se vam noge močneje potijo, jih samo večkrat sperite z vodo, lahko pa uporabite tudi namenska čistila za usnje. Sušite jih na sobni temperaturi.


Natikači na prst so izdelani v Sloveniji, iz naravnega in najkakovostnejšega mehkega usnja. Usnje ne pušča barve, tudi pri močnem potenju ne.NA NAŠEM BLOGU SI LAHKO PREBERETE ŠE:

Kaj storiti, ko obutev dobi neprijeten vonj?
Zakaj se odločiti za nakup ortopedske obutve
Prednosti usnjene obutve pred obutvijo iz umetnih materialov