Dal obutev telefonska številka 031 330 663

Ženski natikači - japonke art: 155

Ženski natikači ali japonke art: 155 roza

cena:49.90 eur

Obutev je narena iz naravnega usnja.
obutev vsebuje usnjen ortopedski vložek.
Ženski model obutve.

izberi številko

pozabili ste izbrati velikostno številko!

35

36

37

38

39

40

41

42

+

v košarico

DRUGE BARVE

podroben opis

  • natikači ali japonke ki so nastavljivi čez nart
  • nastavljivi pri prstih
  • usnjen ortopedski vložek
  • naravno usnje
  • 10-milimetrska peta
  • izdelani v Sloveniji


Ženski natikači artikel 155, so model oblikovan po željah in potrebah nežnejšega spola, ki ljubijo udobje, praktičnost ter kakovostno obutev izdelano iz naravnega usnja. Usnjen je tudi vmesni del, trakec med palcem in kazalcem.


Japonke oziroma natikači na prst se zaradi mehkega usnja lepo prilegajo nogi, najbolj optimalno pritrditev na nogo čez nart pa jim omogoča še nastavitev z ježkom. Nastavljivi so tudi pri prstih.


Ti poletni natikači dajejo stopalom občutek svobode, stopala med hojo »dihajo«, primerni pa so skoraj za vsako priložnost v času toplih poletnih mesecev.


Ženske usnjene japonke so dovolj široke, da stopala ne gledajo čez rob, jih ne utesnjujejo, kar pa je prav tako pomembno, je, da imajo ortopedski vložek, ki podpira stopalo. Ker je ortopedski vložek oblikovan po odtisu zdravega stopala, pravilno porazdeli težo celega telesa med hojo. To posledično pomeni, da ima noga dober, naraven oprijem, zaradi anatomije vložka pa se izognemo tako bolečinam v nogah, hrbtenici in nevarnostim pred deformacijo prstov.


Ortopedske japonke imajo tako dobro oporo pri hoji, tudi pri pospešenem koraku in hoji navkreber. Podplat, ki je narejen iz mehke poro gume in poliuretanskega (PU) podplata pa skupaj z ortopedskim vložkom bistveno zmanjšuje zdrs stopala, blaži udarce in omogoča, da lahko z japonkami hodimo kjer koli, ne glede na zahtevnost površine.


Nega japonk iz naravnega usnja je enostavna: čistilo za usnje, nič pa ne bo narobe, če jih popolnoma zmočite, skrtačite in posušite na sobni temperaturi. Izogibajte se sušenju na radiatorju, peči ali soncu.


Velikostne številke japonk se giblje od številke 35 do 42. Številke so majhne. Če imate vmesno številko noge, izberite večjo številko.


NA NAŠEM BLOGU SI LAHKO PREBERETE ŠE:

Kaj storiti, ko obutev dobi neprijeten vonj?
Zakaj se odločiti za nakup ortopedske obutve
Prednosti usnjene obutve pred obutvijo iz umetnih materialov