Dal obutev telefonska številka 031 330 663

Ženski ortopedski natikači art: 107

Dal usnjeni natikači z ortopedkim vložkom art: 107 bela

cena:58.90 eur

Obutev je narena iz naravnega usnja.
obutev vsebuje usnjen ortopedski vložek.
Ženski model obutve.

izberi številko

pozabili ste izbrati velikostno številko!

35

36

37

38

39

40

41

42

+

v košarico

DRUGE BARVE

podroben opis

Ženski natikači, ki združujejo udobnost, zdravje in modnost. Narejeni so iz naravnega usnja, imajo v usnje oblečen ortopedski vložek, so zaprti, vendar imajo ob straneh »zračnike«. Imajo tudi 10-milimetrsko peto in so tako idealni za vse stoječe poklice kot tudi za dolge sprehode ali copate. Natikači imajo tudi poseben pašček, ki ga lahko nataknemo čez peto, kar natikače še bolj pritrdi na nogo.


Ti usnjeni natikači imajo številne prednosti pred tistimi, ki so narejeni iz umetnih materialov. Usnjeni natikači so prijazni tako do telesa kot tudi do samega stopala. Ker usnje diha, se naše stopalo ne kopa v znoju, kar pomeni tudi manj možnost za razvoj glivic. Usnjeni natikači so pri hoji mehki in se s časom oblikujejo po našem stopalu.


Usnjeni ženski natikači, ki so v celoti izdelani na slovenskih tleh, pa imajo še eno prednost – to je ortopedski vložek. Gre za vložek narejen iz mehke pene, ki vsebuje ogromno zračnih mehurčkov, kar noga pri hoji občuti kot največje udobje in lahkotnost ter mehkobo. Če ste do sedaj prisegali le na čevlje in vas je strah stopiti v natikače, ker se bojite, da boste padli ali zdrsnili, naj vas potolažimo, saj imajo ti ženski natikači poseben elastičen pašček čez peto, ki natikače še bolj fiksira na stopalo. Natikači pa imajo tudi elastiko, ki razbremeni pritiske čez nart.


Ti ortopedski ženski natikači postajajo vse bolj priljubljena delovna obutev številnih zdravstvenih domov, primerni pa so za hojo po najrazličnejših površinah, odlični so tudi kot udobni usnjeni copati. Če imate vmesno številko noge, raje izberite večjo, saj so udobni usnjeni natikači v osnovi manjši.


Če jih boste čistili in negovali z vodo in po potrebi tudi z namenskimi čistili za usnje, bodo ti ženski natikači z vami hodili lep čas, saj se tudi podplat, ki je narejen iz posebne pene in gume, ne izrabi, temveč ohranja svojo obliko, tudi če z njimi hodimo po snegu, dežju, kamenju ...


NA NAŠEM BLOGU SI LAHKO PREBERETE ŠE:

Kaj storiti, ko obutev dobi neprijeten vonj?
Zakaj se odločiti za nakup ortopedske obutve
Prednosti usnjene obutve pred obutvijo iz umetnih materialov