Dal obutev telefonska številka 031 330 663

Ženski ortopedski sandali art: 156

Ženski sandali z ortopedkim vložkom art: 156 bela

cena:51.90 eur

Obutev je narena iz naravnega usnja.
obutev vsebuje usnjen ortopedski vložek.
Ženski model obutve.

izberi številko

pozabili ste izbrati velikostno številko!

35

36

37

38

39

40

41

42

+

v košarico

DRUGE BARVE

podroben opis

Artikel 156 so natikači oz. sandali, primerni za uporabo predvsem ob prostem času. Nasploh je to obutev, v kateri se noga počuti sproščeno in lagodno. Sandali so nalašč ustvarjeni za ljudi, ki ljubijo udobnost, saj obutev še posebej dobrodelno deluje na celotno počutje nog in tudi celega telesa.


Sandali so v celoti izdelani v Sloveniji, iz najkakovostnejšega usnja.


ZGORNJI DEL SANDAL

Zgornji del je sestavljen iz kakovostnega naravnega usnja, ki je podložen z usnjeno podlogo. Ob potenju nog podloga preprečuje puščanje barve in mehko prekrije stične dele zgornjega dela obutve. Sandali imajo dva nastavljiva jermenčka: za čez nart (s sponko) in za peto. Obuvalo lahko nosimo tudi tako, da jermenček za peto odstranimo in ga na ta način uporabljamo kot natikač.


ORTOPEDSKI VLOŽEK

Sandali imajo po odtisu v pesku oblikovan ortopedski vložek, ki je popolna preslikava zdravega stopala. Vložki so sestavljeni iz mehke pene, ki vsebuje milijone zračnih mehurčkov, kar zagotavlja pri hoji visoko udobje in trajno prožnost. Oblečena je v mehko naravno usnje. Pena blaži tudi udarce oziroma nasploh zagotavlja lahkotno in udobno hojo.

Oblika ortopedskega vložka omogoča pri hoji porazdelitev teže telesa preko celotnega stopala, pokončno držo oziroma pravilno lego hrbtenice ter s tem bistveno zmanjšuje utrujenost nog in telesa.

Podroben opis anatomije ortopedskega vložka in upliv visoke pete na položaj telesa

PODPLAT SANDAL

Podplat sandal je sestavljen iz dveh delov in sicer iz mehke poro gume in poliuretanskega (PU) podplata. Poro guma pri hoji blaži udarce in dodaja dodatno mehkobo obuvalu. PU podplat ne drsi, je odporen na obrabo in zagotavlja varno hojo po različnih površinah. Peta podplata je dvignjena deset milimetrov, kar je v bistvu idealna višina, ki zagotavlja pravilno razporeditev teže telesa po celotnem stopalu.


ČIŠČENJE

Čiščenje sandal je enostavno. Sandale najlažje speremo z vodo oziroma si pomagamo s čistili za usnje in manjšo krtačko. Obuvalo posušimo na sobni temperaturi, nikakor pa ne priporočamo sušenja na radiatorju, peči ali vročem soncu. Če se vam noge močneje potijo, vam priporočamo, da sandale operete pogosteje.


NA NAŠEM BLOGU SI LAHKO PREBERETE ŠE:

Kaj storiti, ko obutev dobi neprijeten vonj?
Zakaj se odločiti za nakup ortopedske obutve
Prednosti usnjene obutve pred obutvijo iz umetnih materialov