Dal obutev telefonska številka 031 330 663

splošni pogoji poslovanja

OBDELAVA IN DOSTAVA

Stroški obdelave naročila in dostave enega izdelka na naslov v Sloveniji znašajo 4,20 EUR. Vse dodatne izdelke (če torej naročite dva ali več izdelkov, bomo zaračunali le stroške obdelave in dostave prvega izdelka).


DOBAVNI ROK

Priprave za dostavo oziroma izdajo vašega naročila stečejo takoj, ko prejmete elektronsko obvestilo, da je vaše naročilo v izvedbi. Rok dobave je od 1 do 10 dni. Lahko se zgodi, da je izdelek, ki ste ga naročili, pravkar pošel in ga ni več na zalogi. V tem primeru vas bomo o predvidenem novem roku dobave obvestili preko elektronske pošte.


NAČIN PLAČILA

Nobena zaščita z varnostno kodo ni popolnoma varna pred vdorom v sistem, zato smo se odločili, da bodo plačila potekala izključno po pošti z obrazcem "PO POVZETJU",s katerim plačate naročene izdelke šele, ko vam jih poštar dostavi na dom. S tem se izognete najrazličnejšim zlorabam plačilnih kartic.


CENE

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.Vse cene vsebujejo DDV.Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.Pogodba je shranjena pri nas in jo lahko na vašo željo posredujemo na vaš elektronski naslov.


ODSTOP OD POGODBE

Potrošnik ima pravico skladno s 43.čl. Zakonom o varstvu potrošnikov, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek , ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga.Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu. Vrnitev prejetega naročila na naš naslov v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. V primeru, ko kupec odstopi od pogodbe s sporočilom na INFO@DAL.SI, mora prejeto blago na naš naslov vrniti v tridesetih dneh po sporočilu. V kolikor kupec izdelek začne uporabljati, pa si premisli, izgubi pravico do odstopa od pogodbe. Tudi sicer mora prejeto blago vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Morebitne zahtevke za vračilo blaga bomo v teh in podobnih primerih obravnavali individualno in pri tem v največji možni meri upoštevali vse razloge in okoliščine.