Menu
Your Cart

Dostava

Kupljeno blago vam dostavimo na katerikoli naslov v Sloveniji. Dostava v tujino je mogoča tako, da pri vpisu države izberete želeno državo.


STROŠKI DOSTAVE

Stroški obdelave naročila in dostave enega izdelka na naslov v Sloveniji znašajo 4,80 EUR. Vse dodatne izdelke (če torej naročite dva ali več izdelkov, bomo zaračunali le stroške obdelave in dostave prvega izdelka). Ob naročilu nad 100 EUR je poštnina bresplačna.

Cena za dostavo v tujino, se določi avtomatsko glede na izbrano državo, v katero želite prejeti paket.


ČAS DOSTAVE

Naročeno blago oddamo v dostavo v roku 2-10 delovnih dni po prejetju naročila in plačila. Naročila oddana do 12.00 ure, se štejejo, da so oddane v istem delovnem dnevu. Dostavo v našem imenu opravlja DPD. Ko je blago odposlano, vas o tem obvestimo po elektronski pošti.

Za izdelke, ki zahtevajo daljši čas izdelave se čas dostave podaljša za predviden rok izdelave, ki je naveden pri vsakem izdelku, ki v tistem trenutku ni na zalogi. V primeru daljšega zamika dostave vas bomo o tem obvestili telefonsko ali preko elektronske pošte.

V primeru naročila več izdelkov z različnimi statusi zaloge in dobavnimi roki, bomo naročilo izvršili takrat, ko bodo na zalogi vsi naročeni izdelki.

Pošiljke, poslane v tujino, bomo oddali v dostavo pod redno dostavo in ne prednostno.


OSEBNI PREVZEM

Naročeno blago lahko tudi osebno prevzamete na naslovu DAL d.o.o., Cesta na Loko 23, 4290 Tržič. Kdaj bo blago pripravljeno, vas bomo obvestili preko elektronskega sporočila ali vaše kontaktne telefonske številke.