Menu
Your Cart

Vračilo/menjava

14 DNEVNI ROK MENJAVE ALI VRAČILO IZDELKA

V spletni prodajalni dal.si nakupujete udobno, varno in brez skrbi. Razumemo, da pri spletnem nakupu izdelka niste pomerili, zato lahko v roku 14 dni izdelek preprosto vrnete ali zamenjate.


OBRAZEC ZA VRAČILO IZDELKA


ZAMENJAVA IZDELKA

Izdelek lahko zamenjate v roku 14 dni od prevzema. Izdelek zapakirajte v paket in ga pošljite na spodnji naslov. Paketu obvezno priložite izpolnjen obrazec za vračilo izdelkov ter fotokopijo računa. Na obrazec poleg svojih podatkov vpišite kateri drug izdelek želite. Naročen izdelek vam bomo poslali v najkrajšem možnem času. Izdelek, ki ga vračate, mora biti nepoškodovan, zapakiran v originalno embalažo, v nespremenjeni količini in brez sledi uporabe. Strošek pošiljanja vrnjenega blaga krije pošiljatelj.


VRAČILO IZDELKA

V roku 14 dni od prevzema blaga imate pravico odstopiti od pogodbe, brez navedbe razloga za svojo odločitev (43. člen ZVPOT). Izdelek nam pošljite na spodnji naslov. Paketu obvezno priložite izpolnjen obrazec za vračilo izdelkov ter fotokopijo računa. Na obrazec poleg svojih podatkov vpišite tudi številko svojega tekočega računa, na katerega bomo v roku 5 delovnih dni po prejemu vrnjenih izdelkov nakazali kupnino. Strošek pošiljanja vrnjenega blaga krije pošiljatelj.


REKLAMACIJE

V primeru reklamacije izdelka vas prosimo, da izdelek vrnete in priložite fotokopijo računa ter izpolnjen obrazec za vračilo izdelkov, v katerem opišete napako, ki ste jo zaznali na izdelku. O rezultatu postopka reklamacije vas bomo obvestili v roku 8 delovnih dni po prejemu reklamacije.


IZDELEK POŠLJITE NA NASLOV:

Dal d.o.o.

Cesta na Loko 23

4290 Tržič

Strošek pošiljanja vrnjenega blaga krije pošiljatelj.