Menu
Your Cart

Ortopedski vložki za čevlje DAL

Ortopedski vložki za čevlje DAL
Ortopedski vložki za čevlje DAL
Ortopedski vložki za čevlje DAL
Ortopedski vložki za čevlje DAL

Ortopedski vložki Dal so ključni pripomoček za vzdrževanje pravilnega anatomskega položaja stopala in izboljšanje celotnega telesnega počutja. Oblikovani so tako, da delujejo na več ravneh in prinašajo številne prednosti za vaše zdravje in udobje.

Pravilen anatomski položaj

Ortopedski vložki Dal postavijo stopalo v pravilen anatomski položaj. To je ključno, saj pravilna postavitev stopala vpliva na celotno telesno držo. S tem se zmanjša pritisk na sklepe in mišice, kar lahko pripomore k zmanjšanju bolečin v stopalih, kolenih, hrbtu in vratu.

Dolgotrajna podpora

Ena izmed ključnih prednosti ortopedskih vložkov je njihova dolgotrajna podpora. Ne glede na to, ali ste aktivni v vsakdanjem življenju, se ukvarjate s športom ali preprosto želite več udobja pri hoji, pohodništvu ali teku, bodo vložki Dal poskrbeli, da bo vaše stopalo podprto in zaščiteno. Ortopedski vložki Dal priporočamo za vsakodnevno uporabo, ne glede na vrsto obutve. Z njihovo uporabo boste zmanjšali utrujenost stopal, izboljšali držo ter poskrbeli za svoje dobro počutje.

 Izberite pravo podporo za vaše stopalo in si zagotovite udobne korake ter dolgotrajno dobro počutje.

Ortopedski vložki za čevlje DAL
BREZPLAČNA DOSTAVA
Brezplačna dostava za vsa naročila
30% PROMOCIJSKI POPUST
Pri nakupu tega izdelka v kombinaciji z natikači lahko izkoristite izjemno ponudbo in prihranite 30% na ta izdelek. Cena s popustom je 18,13 EUR. Popust bo viden v košarici.
25.90€
Brez DDV: 21.23€

Razpoložljive možnosti

Mnenja

Napišite mnenje

Slabo Dobro
Captcha

SESTAVA

ZGORNJI DEL ORTOPEDSKIH VLOŽKOV - popolno udobje in suhost

Zgornji sloj vložkov je izdelan iz mikrovlaken, ki se na dotik čuti kot koža. Uravnava temperaturo, nudijo maksimalno udobje in popolno sušenje stopala. Ta material ima sposobnost 8-kratne absorpcije vlage, kar pomeni, da se znoj ne kopiči v notranjosti obutve. Nasprotno, tkanina spodbuja izhlapevanje znoja, tako da je stopalo vedno suho. Poleg tega ta material deluje antibakterijsko, kar zmanjšuje neprijeten vonj.

Poleg vseh teh lastnosti je material v skladu z naslednjimi standardi:
UNE-EN ISO 20345:2012 (Osebna zaščitna oprema - Varovalna obutev)
UNE-EN ISO 20346:2014 (Osebna zaščitna oprema - Zaščitna obutev)
UNE-EN ISO 20347:2013 (Osebna zaščitna oprema - Delovna obutev).
To zagotavlja visoko kakovost in varnost pri uporabi ortopedskih vložkov za čevlje DAL.

SPODNJI DEL: Zaščita, Mehkoba in Trajno Udobje

Spodnji del vložka vsebuje edinstveno ortopedsko oblikovano peno, ki ščiti pred udarci, obenem pa prinaša izjemno mehkobo, ki vam omogoča, da uživate v trajnem udobju ves čas nošenja. Pena ohranja svojo prvotno obliko, kar pomeni, da se ne poseda ali deformira s časom. To zagotavlja, da bo vaše udobje in podpora nespremenjena skozi dolgotrajno uporabo, kar je ključnega pomena za vaše dobro počutje in učinkovitost pri vsakodnevnih aktivnostih..
Oznake: