Menu
Your Cart

Usnjeni natikači art. 160 bež

Usnjeni natikači art. 160 bež
Usnjeni natikači art. 160 bež
Usnjeni natikači art. 160 bež
Usnjeni natikači art. 160 bež
Usnjeni natikači art. 160 bež
Usnjeni natikači art. 160 bež
Usnjeni natikači art. 160 bež
Usnjeni natikači art. 160 bež

Ali pri izbiri poletne obutve postavite na prvo mesto udobje in kakovost, všeč pa vam je tudi, če je vaša obutev za sončne dni tudi privlačna na pogled? Če je tako, je ta model ženskih usnjenih natikačev pravi za vas! Mehkoba usnja in celotna oblika natikača razvajata nogo z ugodjem, zaradi česar se boste v tej obutvi vedno počutili sproščeno in prijetno. Nastavljivi pašček čez nart poskrbi, da si njegovo širino nastavite povsem po svoji želji in tako nogi še dodatno pričarate lahkoten korak.


- NAREJENO V SLOVENIJI

Vsi naši natikači so v celoti izdelani v Sloveniji.

- NARAVNO USNJE

Pri izdelavi uporabljamo izključno naravno usnje, kupljeno v Evropski uniji. Odlični, izbrani naravni materiali zagotavljajo kakovostno izdelavo, ki je v skladu s predpisi Evropske unije.

- NASTAVLJIV PRI NARTU

Širino natikačev lahko na predelu narta prilagodite po svojih željah.

- PROSTOREN PRSTNI DEL

Širina natikačev je zasnovana tako, da se popolnoma prilega vaši nogi ter ji daje maksimalno udobje in podporo, s tem pa preprečuje deformacije prstov.

- USNJEN ORTOPEDSKI VLOŽEK

Vložek zagotavlja izjemno udobje, odlično oprime stopalo in preprečuje tveganje za nastanek bolečin, kadar preživimo na nogah ves dan. Poglej več!

- 10-milimetrska PETA

Peta podplata je dvignjena za deset milimetrov, kar je idealna višina, ki zagotavlja pravilno razporeditev teže telesa po celotnem stopalu.

- NEDRSEČ PODPLAT

Podplat iz poliuretanske pene s posebnim nasekom se ne obrabi in zagotavlja varno hojo po različnih površinah. Spodnji del podplata ne pušča barve, zato lahko natikače nosite tudi doma.

- ČIŠČENJE NATOIKAČEV

Natikače najlažje speremo z vodo oziroma s čistili za usnje in manjšo krtačko.Natikače posušimo na sobni temperaturi, nikakor pa ne priporočamo sušenja na radiatorju, peči ali vročem soncu. Če se vam noge močneje potijo, vam priporočamo, da natikače operete pogosteje.

Sestava
Zgornji del Naravno usnje
Podloga zgornjega dela Naravno usnje
Nastavljiv na širino noge NAtikači so nastavljivi čez nart.
Ortopedski vložki Usnjen ortopedski vložek zagotavlja izjemno udobje, odlično oprime stopalo in preprečuje tveganje za nastanek bolečin, kadar preživimo na nogah ves dan.
Podplat Podplat iz poliuretanske pene s posebnim nasekom se ne obrabi in zagotavlja varno hojo po različnih površinah. Spodnji del podplata ne pušča barve, zato lahko natikače nosite tudi doma.
Peta Peta podplata je dvignjena za deset milimetrov, kar je idealna višina, ki zagotavlja pravilno razporeditev teže telesa po celotnem stopalu.
Namen uporabe za prosti čas,
Usnjeni natikači art. 160 bež
BREZPLAČNA DOSTAVA
Brezplačna dostava za vsa naročila
72.90€
Brez DDV: 59.75€
IZBERITE DRUGO BARVO
Usnjeni natikači art. 160 črna roza Usnjeni natikači art. 160 črna rdeča Usnjeni natikači art. 160 črna Usnjeni natikači art. 160 bež

Razpoložljive možnosti

Mnenja

Napišite mnenje

Slabo Dobro
Captcha